Forside
Kontakt
Mød Marianne
Bøger
Jeg har altid været grebet af fortællinger, der rummer den personlige kamp for overlevelse i en verden, der er alt anden end nem og retfærdig. Hvordan reagerer vi, og hvad sker der mellem mennesker når livet bliver svært? Hvad skal der til for at gennemsætte sine drømme og livsmål med den personlige autentisitet i behold? Og hvordan kommer de valg og fravalg vi tager til at forme ikke kun vores eget, men også andres unikke livsfortælling?

Serien om Maja Niemann rummer det hele. Modstand, kærlighed, dilemmaer og eksistentielle udfordringer. Den historiske krigsscene gør tematikkerne aktuelle og driver historien fremad. Men det er karakterernes interaktion og deres personlige valg, der skriver den egentlige fortælling. Det spændende plot bliver til i spændingsfeltet mellem de historieske begivenheder og hovedpersonernes personlige valg. De dilemmafyldte fortællinger inviterer læseren til selv at tænke med. Sproget er ligetil og let forståeligt.

Om mit forfatterskab
Først tilegnede jeg mig et praktisk fag. Siden brugte jeg dobbelt så lang tid på at formidle mine erfaringer og blive klogere på, hvordan mennesker opfatter, lærer og forstår. Jeg er født 24. august 1950. Uddannet som sygeplejerske, i september 1973 og cand. mag. pæd. på Københavns Universitet i april 1990.
Jeg er gift, har to voksne børn og fire dejlige børnebørn. I mit otium nyder jeg blandt meget andet at have tid til at læse og skrive. Min første store læseoplevelse i teenageårene var "Guds blinde øje" af Beck Nygaard.

Om mig:
.
2022 © Marianne Toxboe