Forside
Kontakt
Mød Marianne
Bøger
.
Det siger læserne
Spændende og medrivende bog… en utrolig god bog, der gav mig et godt indblik i livets problematik, dengang… og om livet svære valg, kærligheden og dilemmaerne…. Jeg var meget fanget af historien og havde svært ved at lægge bogen fra mig. - Karina

Jeg blev fuldstændig fanget af bogen og dens måde at beskrive de problem-stillinger, som bogens hovedpersoner kommer i….
Helt fantastisk bog." - Ellinor H

Bogen formår at belyse anderledes og interessante aspekter af livet under 2. verdenskrig...
Den ser livet med de såkaldte feltmadrasser øjne, og sætter fokus på homoseksualitet. Jeg havde svært ved at lægge den fra mig. - Louise J.


Efterladt er en nem bog at gå til, let i sproget og meget lige ud ad landevejen. Marianne Toxboe formår at få sine personer til at fremstå meget menne-skelige, også selv om de er af den mere usympatiske type. - Ulla WSideløbende med Majas liv og stræben og hendes bortadopterede datters barndom er der præcise skildringer af familien Niemann. Familiescenerne er taget lige på kornet. De mange scener står meget levende tilbage. God læsning. - Ellinor HFølte mig underholdt af bogen og kan kun anbefale bogen Anna H.Det er spændende læsning. Udover at følge den spændende historie i to ver-dener, røres man dybt af beskrivelsen af de civile tyskeres armod under og efter 2.verdenskrig. De adskilte persongal-leriers verdener finder naturligt og ad fine omveje sammen til sidst i bogen. - Bente R.


Fantastisk bog!
Fodspor skildrer på en gang en smuk kærligheds- og familiehistorie og på samme tid et fint historisk indblik i efterkrigstiden. Kan varmt anbefales. Louise J.

En fantastisk afslutning af trilogien. Jeg giver bogen fem stjerner. - Nanna K.

"En page turner! Og forhåbentlig også en øjenåbner ift. de meget omfattende konsekvenser overgreb i barndommen. En medrivende bog og også en spæn-dingsroman". - Grethe E.Det er en fantastisk velskrevet og fin bog. En af de bøger, der er svære at lægge fra sig. En skøn blanding af socialrealisme og fiktion med en masse overraskelser undervejs. - Hanne H.
En spændende socialrealistisk fortæl-ling: ♥︎♥︎♥︎♥︎ Cats, booksand coffee)2022 © Marianne Toxboe